Werkwijze

 

TotalBalance senior coach

Als gecertificeerd TotalBalance senior coach werk ik met de effectieve TotalBalance methode en het bijbehorende werkboek. Dit werkboek krijg je gratis bij een coachingstraject. Afhankelijk van jouw situatie en vragen, maak ik gebruik van aanvullende testen en materialen, zoals een stresstest of hsp test.

 

Van pijn naar perspectief

TotalBalance bestaat uit 3 fases. In overleg kijken we welke fases/onderdelen jij nodig hebt en/of wat jouw wensen zijn. Het meeste profijt heb je als je ze alledrie doorloopt.

bianca-ackermann-5-UxjBoRun4-unsplash

Verleden (wie was ik)

In deze fase ga je op een creatieve manier aan de slag om je verleden een plek te geven. Je kijkt naar hoe jij de persoon geworden bent, die jij nu bent en welke hindernissen jij al hebt moeten nemen in je leven. Het doel is om van het verleden te leren, zodat je betere keuzes kunt maken in de toekomst.

 

ben-white-vtCBruWoNqo-unsplash

Heden (wie ben ik)

In deze fase krijg je inzicht in wie jij bent, in hoe jij in elkaar zit qua persoonlijkheid en wat jou van binnenuit motiveert. Je kijkt naar wat jou energie geeft of juist kost en ontdekt jouw passies en talenten. Het doel is jouw unieke identiteit in kaart te brengen, zodat je keuzes kunt gaan maken die echt bij jou passen.

heidi-fin-f4amnWqRU70-unsplash

Toekomst (wie word ik)

In deze laatste fase ga je aan de slag met jouw (ideale) toekomst, waar wil je naar toe en wat heb je daarvoor nodig? Dit doe je aan de hand van vijf thema’s: geloven, groeien, genieten, gezond leven en liefhebben. Het doel is dat jij voor jezelf weet wat je wilt en stappen gaat zetten om jouw gewenste toekomst te realiseren (samen met God).

Geloven  Groeien  Genieten  Gezond leven  Liefhebben

Covid-19 maatregelen

In een situatie van covid houd ik mij aan de maatregelen van het RIVM. Mocht je hierover vragen hebben, stel ze gerust.

 

Coaching kan fysiek, online of wandelend

Je bent welkom bij mij thuis voor de gesprekken. Ik heb een eigen coachruimte. Wandelen of online afspreken kan ook. Geef gerust aan wat je voorkeur heeft.

 

Aandacht voor de hele persoon

Ik heb een holistische werkwijze. Dat betekent dat ik aandacht heb voor de hele mens; geest, ziel en lichaam. Ook kijken we naar zowel je werk- als privé situatie. Wanneer je in disbalans bent op één van deze gebieden,  dan heeft dat namelijk effect op de andere gebieden van je leven.

Ik vind het belangrijk om aandacht te besteden aan jou als geheel, omdat ik geloof dat je dan volledig tot je recht komt.

 

Gebed

Ik werk vanuit een christelijke identeit. De relatie met God is belangrijk voor mij. Ik wil graag met je bidden om wat jou bezighoudt bij God te brengen, maar alleen als jij dit ook wilt. Je bent hierin helemaal vrij.

 

Intakegesprek

Het intakegesprek is voor mij om snel inzicht te krijgen, waar we aan kunnen werken. Daarom zal ik dit gesprek veel vragen stellen, maar we gaan ook gelijk aan de slag. Ook is dit gesprek bedoeld voor jou om je bewust te worden waar je nu staat en wat je wilt bereiken.

_DSC4856

Tarieven 

Kennismakingsgesprek (30 min.):                          gratis

Intakegesprek (75 min.):                                                 55 euro

Losse coachingsgesprekken (60-75 min.):         75 euro (werkgevers betalen 95 euro excl. BTW)

Coaching TotalBalance:                                                   95 euro

Supervisie TotalBalance:                                             105 euro

Frequentie van de gesprekken wordt in onderling overleg afgestemd.

Na het intake gesprek krijg je een factuur met het verzoek deze binnen 14 dagen te betalen. Hierna stuur ik maandelijks een factuur.

Mocht je onverhoopt een keer verhinderd zijn, dan kun je tot uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos annuleren.

Gesprekken bij Coachingspraktijk CHARA worden niet vergoed door de verzekering. Er zijn echter ook andere mogelijkheden. Zo kan je werkgever mogelijk (een deel van) de gesprekken vergoeden of vraag eens of er budget is binnen je kerkelijke gemeente.

Mocht je de gesprekken echt niet kunnen betalen, neem dan gewoon contact op. Dan bespreken we wat voor jou wel mogelijk is.

Coachingspraktijk CHARA is vrijgesteld van BTW volgens de kleine ondernemersregeling.

 

 

 

De geest van God, de HEER, rust op mij,

want de HEER heeft mij gezalfd.

Om aan armen het goede nieuws te brengen

heeft hij mij gezonden,

om aan verslagen harten hoop te bieden,

om aan gevangenen hun vrijlating bekend te maken

en aan geketenden hun bevrijding,

om een genadejaar van de HEER uit te roepen

en een dag van wraak voor onze God,

om allen die treuren te troosten,

om aan Sions treurenden te schenken

een kroon op hun hoofd in plaats van stof,

vreugdeolie in plaats van een rouwgewaad,

feestkledij in plaats van verslagenheid.

Men noemt hen ‘Terebinten van gerechtigheid’,

geplant door de HEER als teken van zijn luister.

Jesaja 61:1-3