Leven vanuit wie je echt bent geeft vreugde. Dat is echt leven. (7)

Hoe werk ik?

 

TotalBalance

Als gecertificeerd TotalBalance senior coach werk ik met de effectieve TotalBalance methode en het bijbehorende werkboek. Afhankelijk van jouw situatie en vragen, maak ik gebruik van aanvullende testen en materialen.

 

Er zijn 3 fases:

bianca-ackermann-5-UxjBoRun4-unsplash

Verleden (wie was ik)

In deze fase ga je op een creatieve manier aan de slag om je verleden een plek te geven. Je kijkt naar hoe jij de persoon geworden bent, die jij nu bent en welke hindernissen jij al hebt moeten nemen in je leven. Het doel is om van het verleden te leren, zodat je betere keuzes kunt maken in de toekomst.

 

ben-white-vtCBruWoNqo-unsplash

Heden (wie ben ik)

In deze fase krijg je inzicht in wie jij bent, in hoe jij in elkaar zit qua persoonlijkheid en wat jou van binnenuit motiveert. Je kijkt naar wat jou energie geeft of juist kost en ontdekt jouw passies en talenten. Het doel is jouw unieke identiteit in kaart te brengen, zodat je keuzes kunt gaan maken die echt bij jou passen.

heidi-fin-f4amnWqRU70-unsplash

Toekomst (wie word ik)

In deze laatste fase ga je aan de slag met jouw (ideale) toekomst, waar wil je naar toe en wat heb je daarvoor nodig? Dit doe je aan de hand van vijf thema’s: geloven, groeien, genieten, gezond leven en liefhebben. Het doel is dat jij voor jezelf weet wat je wilt en stappen gaat zetten om jouw gewenste toekomst te realiseren (samen met God).

 

Geloven  Groeien  Genieten  Gezond leven  Liefhebben

Coaching kan op verschillende manieren

Je bent welkom bij mij thuis voor de gesprekken. Ook is het mogelijk om elkaar online te ontmoeten. Deze manier is handig als je verder weg woont of liever coronaproof wilt afspreken. Ik stuur je dan voor elk gesprek een link via e-mail waar je op klikt voor het gesprek. Wel zo veilig en makkelijk. Je hoeft er immers de deur niet voor uit.

Nb. Medio half juni verhuizen wij naar Putten. Tot aan onze verhuizing ben ik beschikbaar voor gesprekken in Zoetermeer.

 

Holistisch

Ik heb een holistische werkwijze. Dat betekent dat ik aandacht heb voor de hele mens; geest, ziel en lichaam. Ook kijken we naar zowel je werk- als privé situatie. Wanneer je in disbalans bent op één van deze gebieden,  dan heeft dat namelijk effect op de andere gebieden van je leven.

Ik vind het belangrijk om aandacht te besteden aan jouw als geheel, omdat ik geloof dat je dan volledig tot je recht komt.

Gebed

Ik geloof dat alleen God ons ten diepste kent en alleen Hij echte genezing kan geven. Daarom wil ik graag, als je ervoor openstaat, met je bidden om wat jou bezighoudt bij God te brengen.

 

Werkboek/werkbladen

Je krijgt het TotalBalance werkboek of  werkbladen om thuis met de inhoud van de gesprekken aan de slag te gaan. Het maken van de opdrachten helpt je om vorderingen te maken in je proces. De bedoeling is dat je het werkboek elk gesprek meeneemt.

 

Intakegesprek

Het intakegesprek is voor mij om snel inzicht te krijgen, waar we aan kunnen werken. Daarom zal ik dit gesprek veel vragen stellen, maar we gaan ook gelijk aan de slag. Ook is dit gesprek bedoeld voor jou om je bewust te worden waar je nu staat en wat je wilt bereiken.

_DSC4856

Tarieven

Kennismakingsgesprek (30 min.):                          gratis

Intakegesprek (75 min.):                                                 55 euro

Losse coachingsgesprekken (60-75 min.):         75 euro (werkgevers betalen 95 euro)

TotalBalance coach in opleiding:                             95 euro (eerste 3 uur)

Echt je hart luchten (60-75 min.):                             75 euro

Echt op je plek (compleet), incl. werkbladen: 357 euro

 

Echt leven trajecten (inhoud wordt in overleg afgestemd):

Medium traject (minimaal 10 gesprekken), incl. werkboek en gratis terugkomgesprek na 3 maanden: 72,5 euro per gesprek

Maxi traject (vanaf 15-20 gesprekken), incl. werkboek en gratis terugkomgesprek na 3 maanden: 70 euro per gesprek

 

Frequentie van de gesprekken wordt in onderling overleg afgestemd.

Na het intake gesprek krijg je een factuur met het verzoek deze binnen 14 dagen te betalen. Hierna stuur ik maandelijks een factuur.

Mocht je onverhoopt een keer verhinderd zijn, dan kun je tot uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos annuleren.

Mocht je de gesprekken echt niet kunnen betalen, neem dan gewoon contact op. Dan bespreken we wat voor jou wel mogelijk is. Er zijn vaak meer mogelijkheden dan je denkt, zo kan je werkgever mogelijk (een deel van) de gesprekken vergoeden.

 

Meer weten?

 

Vreugde is het leven van God.

Ann Voskamp