Werkwijze & tarieven

TotalBalance methode & werkboek

Ik ben TotalBalance senior coach en werk met de effectieve en diepgaande TotalBalance methode en het bijbehorende werkboek. TotalBalance is een vorm van creatieve therapie en coaching op basis van pastoraat.

Afhankelijk van jouw situatie en vragen, maak ik gebruik van aanvullende testen en materialen, zoals een stresstest of hsp test.

Ik ben christen en ik wil graag met je bidden, als je dit fijn vindt. Voel je echter niet verplicht. Ook als je twijfels of vragen hebt over het christelijk geloof ben je van harte welkom.

TotalBalance bestaat uit 3 delen; verleden, heden en toekomst.

bianca-ackermann-5-UxjBoRun4-unsplash

Verleden (wie was ik)

In deze fase ga je op een creatieve manier aan de slag om je verleden een plek te geven. Je kijkt naar hoe jij de persoon geworden bent, die jij nu bent en welke hindernissen jij al hebt moeten nemen in je leven. Het doel is om van het verleden te leren, zodat je betere keuzes kunt maken in de toekomst.

 

ben-white-vtCBruWoNqo-unsplash

Heden (wie ben ik)

In deze fase krijg je inzicht in wie jij bent, in hoe jij in elkaar zit qua persoonlijkheid en wat jou van binnenuit motiveert. Je kijkt naar wat jou energie geeft of juist kost en ontdekt jouw passies en talenten. Het doel is jouw unieke identiteit in kaart te brengen, zodat je keuzes kunt gaan maken die echt bij jou passen.

heidi-fin-f4amnWqRU70-unsplash

Toekomst (wie word ik)

In deze laatste fase ga je aan de slag met jouw (ideale) toekomst, waar wil je naar toe en wat heb je daarvoor nodig? Dit doe je aan de hand van vijf thema’s: geloven, groeien, genieten, gezond leven en liefhebben. Het doel is dat jij voor jezelf weet wat je wilt en stappen gaat zetten om jouw gewenste toekomst te realiseren (samen met God).

Hoe zou het zijn als jij echt blij kunt zijn met wie je bent en met wat je doet?

Ga aan de slag met je verleden, heden en toekomst, zodat jij tot bloei komt

en weer vreugde vindt in het leven. 

Balanstest

Wil je eerst zelf ontdekken waar jij staat en/of alvast een voorproefje van wat TotalBalance inhoudt? Doe dan de balanstest. Deze is gratis.

Coaching kan in mijn praktijk in Putten of online

Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Putten. Desgewenst coach ik ook online via Teams. Je hoeft er de deur niet voor uit en ik stuur je het werkboek op per post.

Intakegesprek

Een coachingstraject begint met een intakegesprek, dat telt als eerste coachingsgesprek. Dit gesprek is voor mij om snel inzicht te krijgen, waar we aan kunnen werken. Daarom zal ik dit gesprek veel vragen stellen, maar we gaan ook gelijk aan de slag. Daarnaast is dit gesprek bedoeld voor jou om je bewust te worden waar je nu staat en wat je wilt bereiken.

rsz_fvi-31

Tarieven 

Coachingsgesprekken (60-75 min.):

Ik werk met inkomensafhankelijke tarieven, gebaseerd op het netto (gezins)inkomen per maand. In het eerste gesprek spreken we samen het tarief af.

< 2000 euro:       50 euro

2000-3500 euro: 75 euro

> 3500 euro:       95 euro

 

Werkgevers:                              95 euro excl. BTW

Werkboek:                                 17,50 euro (gratis bij een coachingstraject vanaf 8 gesprekken)

De frequentie van de gesprekken stemmen we samen af. In het begin is het prettig om elke week af te spreken, later verschuift dit naar eens in de 2, 3 of 4 weken.

Na het intakegesprek krijg je een factuur met het verzoek deze binnen 14 dagen te betalen. Hierna stuur ik maandelijks een factuur.

Mocht je onverhoopt een keer verhinderd zijn, dan kun je tot uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos annuleren.

Gesprekken bij Coachingspraktijk CHARA worden niet vergoed door de verzekering. Er zijn echter ook andere mogelijkheden. Zo kan je werkgever mogelijk (een deel van) de gesprekken vergoeden of vraag eens of er budget is binnen je kerkelijke gemeente.

Coachingspraktijk CHARA is vrijgesteld van BTW volgens de kleine ondernemersregeling.

Vreugde is het leven van God.

Ann Voskamp