Werkwijze en tarieven

Werkwijze

Als gecertificeerd TotalBalance coach werk ik met de TotalBalance methode; een combinatie van therapie en coaching op basis van Bijbelse normen en waarden. TotalBalance is een uitgebalanceerd programma, om het beste uit jezelf te halen, je koers te bepalen en tot je bestemming te komen; zodat je (weer) vreugdevol in het leven kunt staan.

_DSC4876

Balans op alle gebieden van je leven

Als mens ben je één geheel, alles wat je zegt, denkt en doet heeft invloed. Daarom gaan we op zoek naar balans in je geest, ziel en lichaam en kijken naar zowel je privé- als werksituatie. Wanneer één van deze gebieden in disbalans is, zal dat effect hebben op de andere gebieden van je leven.

 

Drie fases 

Tijdens een persoonlijk coachingstraject kijken we naar je:

 

Verleden

We kijken eerst naar wie je was, welke hindernissen jij hebt moeten nemen en wat daarvan eventueel nog aandacht nodig heeft om echt die vrouw te worden die je ten diepste bent.

 

Heden

Vervolgens kijken we naar wie je nu bent. We kijken naar hoe jouw unieke persoonlijkheid in elkaar zit, je energiebalans en wat jouw passies en talenten zijn.

 

Toekomst

In deze fase ga je tenslotte nadenken (en dromen) over jouw ideale (door God gegeven) leven: Waar wil je naar toe en wat heb je nodig om daar te komen? We doen dit aan de hand van vijf thema's en je gaat daadwerkelijk stappen zetten om tot echte verandering te komen.

 

Dit zijn de vijf belangrijke thema’s in je leven:

Geloven  Groeien  Genieten  Gezond leven  Liefhebben

_DSC5224
_DSC5209
_DSC5232

Ik wil graag met je bidden

Ik geloof dat alleen God ons ten diepste kent en alleen hij echte genezing kan geven. Daarom wil ik graag, als je ervoor openstaat, met je bidden om wat jou bezighoudt bij God te brengen.

 

Huiswerk helpt je verder te komen

Je krijgt een werkboek om thuis met de inhoud van de gesprekken aan de slag te gaan. Het maken van huiswerk helpt je om vorderingen te maken in je proces. De bedoeling is dat je het werkboek elk gesprek meeneemt.

In het begin zullen de gesprekken het liefst eens per week zijn, later in het proces kan er meer tijd tussen zitten.

 

Gratis kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek is bedoeld om vrijblijvend met elkaar kennis te maken en te ontdekken of er een klik is. We bespreken jouw vragen en verwachtingen en ik kijk wat ik voor jou kan betekenen.

 

Intakegesprek

Wanneer je na het kennismakingsgesprek besluit verder te gaan, plannen we een intakegesprek. In dit gesprek stel ik vooral veel vragen, zodat ik weet waar we aan moeten werken. Ook is dit gesprek bedoeld voor jou om je bewust te worden waar je nu staat en wat je wilt bereiken.

 

Coaching is persoonlijk en maatwerk

Een traject kan korter of langer duren afhankelijk van jouw behoeften en wensen.

Tarieven

_DSC4856

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is max. 30 min en altijd gratis.

Een coachingsgesprek duurt ca. 60 minuten.

Intakegesprek:                                          50 euro incl. BTW

Losse coachingsgesprekken:           75 euro incl. BTW

TotalBalance coach in opleiding:  95 euro incl. BTW (eerste 3 uur)

Wanneer je, na het intakegesprek, besluit verder te gaan, krijg je het werkboek, ter waarde van 15 euro, gratis.

Na het eerste gesprek krijg je een factuur met het verzoek deze binnen 14 dagen te betalen. Hierna stuur ik maandelijks een factuur.

Mocht je onverhoopt een keer verhinderd zijn, dan kun je tot uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos annuleren.

Mocht je de gesprekken echt niet kunnen betalen, neem dan gewoon contact op. Dan bespreken we wat voor jou wel mogelijk is. Er zijn vaak meer mogelijkheden dan je denkt, zo kan je werkgever mogelijk (een deel van) de gesprekken vergoeden.

Vreugdevol in het leven staan; in balans met God, jezelf en je omgeving.