Coaching TotalBalance coaches en deelnemers pastorale coachtraining

TotalBalance basiscoach in opleiding

Je hebt de stap gezet om coach te worden en misschien je eigen coachingspraktijk te beginnen. Je hebt je aangemeld voor de TotalBalance basis coachtraining. Heel erg leuk en misschien ook wel spannend? Tijdens je opleiding volg je minimaal 6 uur eigen coaching bij een ervaren TotalBalance coach. Ik begeleid je graag in dit proces.

Eigen coaching helpt je om te ervaren hoe het is om gecoacht te worden en tegelijkertijd om te leren hoe coaching eruit kan zijn. Na de intake, ga je aan de slag met de Creatieve levensweg (fase Verleden) van de TotalBalance methode. Juist deze fase is zo belangrijk om zelf te doorlopen, zodat je zicht krijgt op je eigen levensverhaal en patronen en je je emoties verwerkt, zodat deze je niet (meer) belemmeren in je werk als coach. Je brengt je eigen werkboek mee, dat je krijgt uitgereikt tijdens de 1e trainingsdag. Wil je eerder aan de slag? Dan kun je bij mij een werkboek (ter waarde van 15 euro) aanschaffen.

Deelnemer pastorale coachtraining

Je hebt je aangemeld voor de pastorale coachtraining van TotalBalance. Wat mooi dat je deze stap hebt gezet. Tijdens de training volg je minimaal 2 uur coaching bij een ervaren TotalBalance coach. De onderdelen waarop je gecoacht gaat worden zijn de intake en zelfanalyse en eventueel een eigen thema. Ik begeleid je graag hierbij. Zo kun je ervaren wat het is om zelf gecoacht te worden en tegelijkertijd ontdekken hoe coaching eruit kan zien.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk.