Coaching en supervisie voor TotalBalance coaches (in opleiding)

Ben jij TotalBalance basiscoach in opleiding?

Je hebt de stap gezet om coach te worden en misschien je eigen coachingspraktijk te beginnen. Je hebt je aangemeld voor de TotalBalance basis coachtraining. Heel erg leuk en misschien ook wel spannend? Tijdens je opleiding volg je minimaal 6 uur eigen coaching en 2 uur supervisie bij een ervaren TotalBalance coach. Ik begeleid je graag in dit proces.

 

Eigen coaching helpt je om te ervaren hoe het is om gecoacht te worden en tegelijkertijd om te leren hoe coaching eruit kan zijn. Je gaat aan de slag met de eerste fase 'Verleden' van de TotalBalance methode. Juist deze fase is zo belangrijk om zelf te doorlopen, zodat je zicht krijgt op je eigen levensverhaal en patronen en je je emoties verwerkt, zodat deze je niet (meer) belemmeren in je werk als coach. Je brengt je eigen werkboek mee, dat je krijgt uitgereikt tijdens de 1e trainingsdag. Wil je eerder aan de slag? Dan kun je bij mij een werkboek (ter waarde van 15 euro) aanschaffen.

 

Naast eigen coaching volg je supervisie. Het doel van supervisie is het ontwikkelen van een beroepshouding die je nodig hebt om een kwalitatief goede coach te zijn. Tijdens supervisie reflecteer je op jezelf als coach. Waarom coach jij zoals je coacht?  Je brengt zelf een casus in voor deze gesprekken.

 

Graag nodig ik je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek; fysiek, online of telefonisch.

 

Vreugde is het leven van God.

Ann Voskamp