Vreugde maakt je hart licht.

Wie ben ik?

Betrokken, levensgenieter, analytisch, gevoel voor humor.  Ik wandel graag in de natuur. Ik hou van gezelligheid en een goed gesprek. Ik vind gezond en milieubewust leven belangrijk. Ik houd van echtheid, puurheid en eerlijkheid.

Ik ben getrouwd met Frank en moeder van twee levendige jongens (7 en 9).

 

Mijn verhaal

Als ik mijn leven zou willen omschrijven met een woord, zou ik zeggen: zoektocht. Als kind voelde ik mij vaak anders en hoorde er niet bij. Ik was een dromer, schreef liedjes en hield van toneel spelen en gek doen. Ik verlangde er naar om helemaal mezelf te kunnen zijn. Ik voelde me vaak een toeschouwer van mijn eigen leven. Toen ik mij een paar jaar geleden ging verdiepen in hoogsensitiviteit herkende ik veel.

Oorspronkelijk ben ik opgeleid als fysisch geograaf en heb ruim 9 jaar bij een overheidsorganisatie gewerkt. Ik raakte overspannen en besloot dat ik met mensen wilde werken. Ik deed een Discipelschap Trainingsschool bij Jeugd met een Opdracht in Schotland en leerde God op een nieuwe manier kennen. Uiteindelijk zegde ik mijn baan op, om bij Jeugd met een Opdracht Heidebeek in Heerde te gaan werken. Hier ontdekte ik nieuwe kanten en passies van mijzelf, zoals coachen en lesgeven.

Ik ging hbo Theologie studeren met als specialisatie pastorale zorg. Hier ontstond mijn verlangen om een eigen praktijk te beginnen. In het najaar van 2019 volgde ik de TotalBalance coachtraining van Carianne Ros & Nelleke de Wit en startte hierna mijn eigen coachingspraktijk; CHARA (vreugde, blijdschap) aan huis. Begin 2021 heb ik de senior coachtraining afgerond, gericht op de thema’s: angst, stress & burn-out, hoogsensitiviteit & hoogbegaafdheid en gezond leven.

 

Mijn missie

Als christencoach geloof ik dat vreugdevol leven mogelijk is, mét God. Wanneer je vastloopt en het zicht op jezelf bent kwijtgeraakt loop ik graag een eindje met je op. Ik help jou ontdekken wie jij echt bent en help jou om stappen te zetten om te gaan doen wat bij jou past.

Dat doe ik door zonder oordeel te luisteren naar jouw verhaal, met je mee te denken waar dat nodig en gepast is, door  je te bemoedigen en aan te moedigen, maar ook door soms de vinger op de zere plek te leggen. Dit alles met ruimte voor  een lach en een traan. Ik vind het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn tijdens de gesprekken.

Mijn verlangen is dat  jij als vrouw tot bloei komt en vanuit een sterkere identiteit jouw eigen weg mag gaan;  dat je weet wie je bent en wat je wilt en van daaruit jouw levensweg kunt vervolgen (samen met God).

 

TotalBalance

Ik ben aangesloten bij het TotalBalance netwerk van christencoaches, waar ik ook intervisie en trainingsdagen volg. Daarnaast bezoek ik af en toe conferenties en lees boeken die mij inspireren en helpen als mens en coach.

 

Mijn verlangen is dat vrouwen tot bloei komen en

gaan leven vanuit vreugde en voldoening.

Ik ontmoet je graag.