Vreugde maakt je hart licht.

Even voorstellen

Ik ben Reinske, getrouwd en moeder van twee jongens. Ik werk vanuit mijn eigen coachruimte aan huis.

Kenmerkend voor mij: bemoedigend, gevoel voor humor, meelevend, enthousiast, liefdevol.

In mijn vrije tijd mag ik graag lezen, zingen, sporten en wandelen in de natuur. Ook houd ik van gezelligheid en dagjes uit met mijn gezin en samen eten met familie/vrienden. Ik probeer gezond te leven met oog voor het milieu.

 

Mijn verhaal

Als ik mijn leven zou willen omschrijven met een woord, zou ik zeggen: zoektocht. Als kind voelde ik mij vaak anders en hoorde er niet bij. Op school werd ik gepest, wat mij een deuk in mijn zelfvertrouwen gaf. Ik verlangde ernaar om op een dag helemaal mezelf te kunnen zijn. Ik voelde me vaak een toeschouwer van mijn eigen leven. Toen ik mij een paar jaar geleden ging verdiepen in hoogsensitiviteit herkende ik veel.

Oorspronkelijk heb ik fysische geografie gestudeerd en daarna bij een overheidsorganisatie gewerkt. Na een aantal jaren werken raakte ik overspannen en ging op zoek naar wat ik echt wilde. Tijdens een Discipelschap Trainingsschool (Jeugd met een Opdracht) leerde ik God op een diepere manier kennen en gaandeweg mocht ik steeds meer Zijn liefde voor mij ontdekken.

Uiteindelijk zegde ik mijn baan op en ging aan de slag als stafmedewerker bij Jeugd met een Opdracht in Heerde. Bij Jeugd met een Opdracht was ik verschillende keren mentor van studenten/ cursisten. Ook gaf ik les over de Bijbel. Ik genoot zo van deze ervaringen dat ik besloot hiermee verder te gaan. Na mijn tijd bij JmeO ben ik hbo Theologie gaan studeren met als specialisatie pastoraal werk.

Mijn passie voor God en mensen wilde ik vormgeven in een coachingspraktijk en deed de coachopleidingen (basis & senior) bij TotalBalance. Inmiddels heb ik ook de hsp coach cursus bij CIVAS afgerond.

 

Mijn missie

Als vrouwencoach geloof ik dat vreugdevol leven mogelijk is, mét God. Wanneer je vastloopt en het zicht op jezelf bent kwijtgeraakt loop ik graag een eindje met je op. Ik help jou ontdekken wie jij bent en wie jij zou kunnen of willen worden. Ook help ik jou om stappen te zetten op weg naar jouw doel, zodat je echt tot je bestemming mag komen.

Dat doe ik door jou ruimte te geven voor jouw verhaal, door je te bemoedigen en aan te moedigen, maar ook door soms de vinger op de zere plek te leggen. Dit alles met een lach en een traan. Ik vind het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn tijdens de gesprekken.

Mijn verlangen is dat jij als vrouw tot bloei komt en vanuit een sterkere identiteit jouw eigen weg kunt gaan, samen met God. Onthoudt dat je gemaakt bent voor vreugde, lieve vrouw!

 

TotalBalance senior coach

Ik ben TotalBalance senior coach en aangesloten bij het TotalBalance netwerk van christencoaches. Via TotalBalance volg ik intervisie en bijscholing. Daarnaast volg ik regelmatig aanvullende cursussen of seminars en lees boeken die mij inspireren en helpen als mens en coach.

Verlang jij er naar om blij te zijn met wie je bent en wat je doet?

Om weer vreugde te vinden in het leven?

Je bent van harte welkom.