Vreugde maakt je hart licht.

Even voorstellen

Ik ben Reinske, getrouwd en moeder van twee jongens. Ik werk vanuit mijn eigen coachruimte aan huis.

Kenmerkend voor mij: bemoedigend, gevoel voor humor, meelevend, enthousiast, liefdevol.

In mijn vrije tijd mag ik graag lezen, zingen, sporten en wandelen in de natuur. Ook houd ik van gezelligheid en dagjes uit met mijn gezin en samen eten met familie/vrienden. Ik probeer gezond te leven met oog voor het milieu.

 

Mijn verhaal

Als ik mijn leven zou willen omschrijven met een woord, zou ik zeggen: zoektocht. Als kind voelde ik mij vaak anders en hoorde er niet bij. Op school werd ik gepest, wat mij een deuk in mijn zelfvertrouwen gaf. Ik verlangde ernaar om op een dag helemaal mezelf te kunnen zijn. Ik voelde me vaak een toeschouwer van mijn eigen leven. Toen ik mij een paar jaar geleden ging verdiepen in hoogsensitiviteit herkende ik veel.

Oorspronkelijk heb ik fysische geografie gestudeerd en daarna bij een overheidsorganisatie gewerkt. Na een aantal jaren werken raakte ik overspannen en ging op zoek naar wat ik echt wilde. Tijdens een Discipelschap Trainingsschool (Jeugd met een Opdracht) leerde ik God op een diepere manier kennen en gaandeweg mocht ik steeds meer Zijn liefde voor mij ontdekken.

Uiteindelijk zegde ik mijn baan op en ging aan de slag als stafmedewerker bij Jeugd met een Opdracht in Heerde, na 2 jaar gevolgd door de opleiding hbo Theologie met als specialisatie pastoraal werk.

Mijn passie voor God en mensen heb ik weten vorm te geven in mijn coachingspraktijk. Als coach ben ik opgeleid bij TotalBalance (basis & senior), aangevuld met andere cursussen (hsp coach Civas en Zegenend Helpen).

 

Mijn missie

Als vrouwencoach geloof ik dat vreugdevol leven mogelijk is, mét God. Wanneer je vastloopt en het zicht op jezelf bent kwijtgeraakt loop ik graag een eindje met je op. Ik help jou ontdekken wie jij bent en wie jij zou kunnen of willen worden. Ook help ik jou om stappen te zetten op weg naar jouw doel, zodat je echt tot je bestemming mag komen.

Dat doe ik door jou ruimte te geven voor jouw verhaal, door je te bemoedigen en aan te moedigen, maar ook door soms de vinger op de zere plek te leggen. Dit alles met een lach en een traan. Ik vind het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn tijdens de gesprekken.

Mijn verlangen is dat jij als vrouw tot bloei komt en vanuit een sterkere identiteit jouw eigen weg kunt gaan, samen met God. Onthoudt dat je gemaakt bent voor de vreugde, lieve vrouw!

 

TotalBalance senior coach

Ik ben TotalBalance seniorcoach en trainer en aangesloten bij het TotalBalance netwerk van christencoaches. Ook TotalBalance coaches in opleiding kunnen bij mij terecht voor coaching. TotalBalance christencoaches werken vanuit de visie volgens Jesaja 61:1-3. Via TotalBalance volg ik supervisie, intervisie en bijscholing. Daarnaast volg ik regelmatig aanvullende cursussen of seminars en lees boeken die mij inspireren en helpen als mens en coach.

De geest van God, de HEER, rust op mij,

want de HEER heeft mij gezalfd.

Om aan armen het goede nieuws te brengen

heeft Hij mij gezonden,

om aan verslagen harten hoop te bieden,

om aan gevangenen hun vrijlating bekend te maken

en aan geketenden hun bevrijding,

om een genadejaar van de HEER uit te roepen

en een dag van wraak voor onze God,

om allen die treuren te troosten,

om aan Sions treurenden te schenken:

een kroon op hun hoofd in plaats van stof,

vreugdeolie in plaats van rouw,

feestkledij in plaats van verslagenheid.

Men noemt hen Terebinten van gerechtigheid,

geplant door de HEER als teken van zijn luister.

Jesaja 61:1-3