Over mij

Even voorstellen

Ik ben Reinske Reekers (1974), getrouwd met Frank en moeder van twee levendige jongens in de basisschoolleeftijd. Ik hou van gezelligheid, goede gesprekken, dagjes uit en koffiedrinken (Latte graag :)). Ik geniet van de natuur, zoals heerlijk uitwaaien op het strand. Verder speel ik klarinet en doe aan sport.

Ik ben een gevoelsmens, maar heb ook een sterke wil en ik heb zowel afwisseling en levendigheid als ook rust en bezinning nodig.

 

Mijn zoektocht

Uit ervaring weet ik hoe het is om te zoeken naar wie je bent en wat er bij je past, om niet op je plek te zitten en last te hebben van stress en (over)vermoeidheid. Ik heb dan ook een zoektocht doorgemaakt om te komen tot waar ik nu ben. Mijn zoektocht ging met vallen en opstaan.

Na een aantal jaren bij de overheid zegde ik mijn baan op om bij Jeugd met een Opdracht Heidebeek in Heerde te gaan werken. Hier ontdekte ik nieuwe kanten en passies van mijzelf. Vlak voordat ik vertrok ontmoette ik mijn man. Nadat ik ruim 1,5 jaar met veel plezier op Heidebeek had gewerkt besloten we te trouwen en verhuisde ik terug naar Den Haag. Ik ging hbo Theologie, met specialisatie pastoraal werk, studeren aan de Christelijke Hogeschool in Ede. Hier ontstond mijn verlangen om op een dag een eigen praktijk te beginnen. Uiteindelijk duurde het studeren vele malen langer dan verwacht en een aantal pittige jaren volgden. In deze jaren werden ook onze kinderen geboren en verhuisden we naar Zoetermeer. In oktober 2018 mocht ik mijn diploma in ontvangst nemen. Na een periode van rust en bezinning (!) volgde ik in het najaar van 2019 de TotalBalance coachtraining bij Carianne Ros en startte hierna mijn eigen coachingspraktijk aan huis.

 

TotalBalance netwerk

Ik ben aangesloten bij het TotalBalance netwerk van christencoaches, waar ik ook intervisie en trainingsdagen volg. Daarnaast bezoek ik af en toe conferenties en lees boeken die mij inspireren en helpen als mens en coach.

Als women life coach ben ik betrokken, enthousiast, doelgericht met een vleugje humor, inzichtgevend en bemoedigend.

Mijn verlangen is dat jij mag gaan leven vanuit vreugde.

Ik ontmoet je graag!