Echt op je plek

Zit jij binnenkort echt op je plek?

Wil jij van baan veranderen, maar weet je niet wat er bij je past? Of twijfel je of je wel op de juiste plek zit en vraag je je af wat je nu echt wilt? Je bent niet de enige. Misschien is dit korte en krachtige programma iets voor jou.

Niet op je plek zitten is een vervelende situatie. Wanneer je het gevoel hebt vast te lopen in je werk, vraag je je af hoe dat komt. Het soort werk past niet (meer) bij jou of de omgeving sluit niet aan bij waar jij het meest tot je recht komt. Misschien heb je in het verleden gehoord dat jij iets niet kunt, terwijl je het zo leuk vond om te doen. Misschien werd je keuze voor een opleiding of soort werk vooral bepaald door de verwachtingen van anderen. Je verlangt ernaar om werk te doen, waar je echt voor bent bedoeld, waar je blij van wordt en wat je energie geeft.

 

Dit is wat het inhoudt:

Na een kort intakegesprek waarin we jouw vragen en verwachtingen bespreken, brengen we jouw sterke eigenschappen en motiverende omstandigheden in kaart. Dit doen we aan de hand van een persoonlijkheidstest (verkorte Disc test). Door het maken van een motivatieplan ga je hierna nog een stapje dieper en ontdek je jouw talenten en vaardigheden en wat jou werkelijk van binnenuit motiveert.

 

Dit levert het jou op:

Na het traject heb jij jouw eigen motivatiester. Deze is opgebouwd uit alles wat jou intrinsiek motiveert; zodat je in een oogopslag kunt zien wat jouw unieke kern is, waar jij jouw bezigheden en werkzaamheden op kunt richten.

 

God heeft iedere vrouw iets gegeven

Waarmee zij anderen gelukkig kan maken

Vrij naar Phil Bosmans

 

Meer weten?