In een persoonlijk coachingstraject doorlopen we samen het:

Verleden (wie was je, hoe ben je de persoon geworden die je nu bent),

Heden (wie ben je, waar sta je nu) en

Toekomst (waar wil je naar toe, hoe ziet je ideale leven eruit).

 

We bespreken vijf belangrijke thema’s in je leven: Geloven, groeien, genieten, gezond leven en liefhebben. Aan de hand van deze thema’s formuleer je meetbare doelen ga je daadwerkelijk stappen zetten, om jouw ideale (door God gegeven) leven te realiseren.

 

Gebed

Ik geloof dat alleen God ons ten diepste kent en alleen Hij echte genezing kan geven. Daarom wil ik graag, als je ervoor openstaat, met je bidden om wat jou bezighoudt bij God te brengen.

 

Huiswerk

Aan de hand van opdrachten uit het TotalBalance werkboek ga je thuis met de inhoud van de gesprekken aan de slag. Het maken van huiswerk helpt je om vorderingen te maken in je proces. De bedoeling is dat je het werkboek elk gesprek meeneemt.

In het begin zullen de gesprekken het liefst eens per week zijn, later in het proces kan er meer tijd tussen zitten.

 

Maatwerk

Coaching is persoonlijk en maatwerk. Daarom bespreken we in het eerste gesprek jouw vragen en verwachtingen en kijk ik wat ik voor je kan betekenen. Een traject kan korter of langer duren afhankelijk van jouw behoeften en wensen. Het is ook mogelijk om een deel of delen van de methode te doen.

 

Maak hier een afspraak.

 

Wil jij eerst weten hoe je ervoor staat, of je in balans bent of dat je wel wat hulp, aanmoediging of inspiratie van een coach kan gebruiken? Vul dan hier de balanstest in. Deze is gratis.

 

Tarieven

Een coachingsgesprek duurt 60 minuten.

Intakegesprek:  50 euro incl. BTW

Losse coachingsgesprekken:  75 euro incl. BTW.

Wanneer je, na het intakegesprek, besluit verder te gaan, krijg je het TotalBalance werkboek, ter waarde van 15 euro, gratis.

Na het eerste gesprek krijg je een factuur met het verzoek deze binnen 14 dagen te betalen. Hierna stuur ik maandelijks een factuur.

Mocht je onverhoopt een keer verhinderd zijn, dan kun je tot uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos annuleren.

Mocht je de gesprekken echt niet kunnen betalen, neem dan gewoon contact op. Dan bespreken we wat voor jou wel mogelijk is. Er zijn vaak meer mogelijkheden dan je denkt, zo kan je werkgever mogelijk (een deel van) de gesprekken vergoeden.